Společnost USSPA patří již 18 let mezi významné výrobce bazénů na českém trhu a neustále překvapuje novými výrobky, v nichž se snoubí vysoká kvalita, profesionální zpracování a inovativní design a které oceňují jak zákazníci, tak odborná veřejnost.

 


usspa golden wave

 

Tentokrát získal prestižní ocenění Golden Wave 2013 automatický termokryt ACS® . Toto ocenění uděluje každé dva droky německý odborný časopis Schwimmbad & Sauna nejlepším novým produktům celkem v osmi kategoriích. Unikátní automatický termokryt ACS® pro Swim Spa zvítězil v kategorii Zastřešení a kryty. Není to nicméně první ocenění, které tento kryt získal. Úspěch slavil ACS® již na loňském stavebním veletrhu v Brně, odkud si odvezl Zlatou medaili.


Oceněný termokryt je převratnou inovací jak z pohledu praktičnosti, tak designu. Swim Spa je díky ACS®možné odkrýt i zakrýt pouhým stiskem tlačítka, jeho konstrukce navíc umožňuje použití nových povrchových materiálů – od atraktivních textilií až po plech, lakovaný v odstínu dle přání zákazníka.


Cenu z rukou šéfredaktora André Schneidera a manažera vydavatelství Fachschriften-Verlag Wolfganga Kriwana na slavnostním večeru ve Stuttgartu převzali za USSPA Lukáš Rychetský, sales manager a Marie Neradová, marketing manager.