logo aquanale

Organizátoři Aquanale 2013, mezinárodního veletrhu saun, bazénů a wellness zařízení, který proběhne v Kolíně nad Rýnem ve dnech 22.-25. 10. 2013, hlásili velký počet přihlášených vystavovatelů z řad významných světových firem již 8 měsíců před zahájením veletrhu.

 

Celkově by se veletrhu mělo zúčastnit téměř 350 společností z 25 zemí světa. Letos poprvé se bude veletrh Aquanale konat přesně ve stejný termín jako veletrh FSB zaměřený na wellness, sportovní centra a veřejné bazény. Sekce věnované na obou veletrzích bazénům budou proto společně prezentovány v halách 10.01. a 10.02.

 

pictogrammes

 

Díky přímému propojení soukromých a veřejných bazénů a wellness nabízí nová koncepce synergie, které přinesou prospěch jak návštěvníkům, tak vystavovatelům. Souběžně s veletrhy proběhne také páté Fórum bazénů a wellness, kde se bude diskutovat např. na téma úpravy normy DIN 19643 (Úprava a dezinfekce vody plaveckých a koupelových bazénů), Web 2.0 pro provozovatele veřejných bazénů či přírodních koupacích bazénů a jezírek. 22. října se bude konat také nové Fórum, zaměřené na výstavbu a architekturu zejména veřejných bazénů. Letos poprvé bude v rámci veletrhu udělovat svoji cenu „International European Pool Award“ Evropská asociace bazénů a spa (EUSA) - slavnostní ceremoniál proběhne 24. října 2013v prostorách výstaviště.

 

aquanale