Produse si echipamente

Noile culori pentru piscinele Starline
Starline are o experienţă de peste 35 de ani în dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea piscinelor şi a echipamentelor pentru acestea, cum ar fi filtre, sisteme de acoperire pentru piscine, sisteme pentru tratarea apei, pentru piscinele de interior private sau comerciale.
Platinum, o nouă gamă de ghizduri şi de pavaje pentru piscină pe bază de cuarţuri tropicale şi sidef!
Societatea italiană Carobbio vă propune pardoseli, amenajări exterioare pentru grădină precum şi panouri pentru piscine din piatră realizate pe baza unei marmure selecţionate de diverse culori şi cu diverse finisări.
Module pentru construcţia piscinelor
Societatea franceză ASCOMAT – PISCINES VIRGINIA propune un concept de module izolante pentru construcţia piscinelor: EUROBLOCURILE. Aceste blocuri din polistiren de înaltă densitate de 30 kg /m3, fabricate prin injecţie şi mulaj, îndeplinesc două funcţii distincte: de cofraj al...
Elios: noi panouri solare fabricate pe bază de silicon cauciucat
T&A produce peste 12000 m² de panouri solare pentru piscine pe an. Iniţial, gama Elios a fost confecţionată în mod exclusiv din cauciuc EPDM.
O nouă colecţie de căptuşeli pentru piscine
Încercând să cucerească piaţa căptuşelilor pentru piscine, firma Latham International, prezentă de 50 de ani pe piaţa nord-americană şi europeană a piscinelor, vă oferă noua sa colecţie de căptuşeli pentru piscine. Acestea sunt fabricate prin intermediul filialei sale canadiene...
Kawana îşi îmbogăţeşte gama 2010
Kawana, distribuită exclusiv în Europa de acum un an prin Pool Technologie, a oferea deja o gamă largă de celule compatibile pentru electrolitiţii de sare. Dupa lansarea cu succes, gama 2010 este îmbogăţită cu noi branduri: Pacific, Astral, Chlor, şi altele.
Poolsquad® 2G
Pool Tehnologie lansează Poolsquad® 2G, un dezinfectant puternic, care acţionează prin electroliza apei saline. Acesta integrează tehnologii brevetate Smart Power şi Smart pH.Controlează, printr-un sistem pe deplin autonom, cele două fundamente de tratare a apei: fizice şi chimice.
MODO prezintă PZ-01, un nou dispozitiv de control electronic
MODO este departamentul produselor de relaxare a societăţii ASTREL s.r.l., fondată în 1987 în provincia Gorizia, specializată în proiectarea şi producerea de dispozitive de control electronice la comandă pentru principalii fabricanţi mondiali de căzi cu hidro-masaj, băi turceşti şi...
Journey, un spa rotund care poate acomoda până la 5 persoane, realizat de Dimension One
Dimension One vă propune produsul Journey, un nou spa rotund, care datorită unei zone cu o capacitate totală liberă pentru poziţia aşezat, poate acomoda până la cinci persoane. Acest model este dotat cu 20 de jeturi hidraulice puternice precum şi cu un nou jet cu totul nou cu remuu...
FLAG lansează un nou tip cu totul extraordinar de căptuşeală din mozaic
Producătorul italian FLAG îşi continuă cercetările în domeniul inovaţiilor şi propune produse noi şi originale la nivelul pieţei internaţionale, în mod regulat.Acesta a prezentat gama de produse denumită Flagpool Mosaic.
PISCINA REFLECTORIZANTĂ PROTEUS
Piscinele Proteus îşi datorează succesul celebrei tehnologii Myrtha, o structură autoportantă de panouri prefabricate produse din oţel inoxidabil şi laminate la cald cu o folie rigidă de PVC (un procedeu brevetat de Myrtha).
Panouri MATRIX pentru piscine
Piscinele panou distribuite în Franţa de cãtre Interplast, vã permit sã propuneţi orice formã de bazin.
TOPWAVE
Imbrãcãminte pentru prelate automatice Del
un filtru poliester laminat RTM
PROCOPI prezintã gama Excellence, un filtru poliester laminat RTM.
Panourile PPP
Panourile PPP (Panouri Plastic Procopi) sunt fabricate din rãşinã de sintezã, material foarte rezistent şi anticoroziv.