Výzkumu a Distributora

Diamantová technologie dezinfekce vody
HotSpring® Spas, jedna z celosvětově nejúspěšnějších značek mobilních vířivek, představuje systém ACE™ pro dezinfekci slané vody. Díky této nové technologii si mohou uživatelé vířivek dopřát více času na relaxaci, neboť se už nemusí tolik starat o údržbu kvality...
Integrovaný systém pro chlorování elektrolýzou soli
Americká společnost Aquatron představuje řešení COBIA – systém chlorování elektrolýzou soli začleněný do automatického vysavače bazénu.
Guma na čištění bazénů a vířivek
Společnost Toucan Productions se od roku 1998 specializuje na úpravu a čištění vody v bazénech a vířivkách. Výrobu má umístěnou ve Francii a své produkty prodává po celé Evropě.
Na veletrhu Piscine Lyon 2010 odhalí nové výměníky tepla
EJ Bowman, jeden ze světových špičkových výrobců výměníků tepla, vypustí na listopadovém veletrhu PISCINE Lyon na trh novou a vylepšenou řadu výměníků tepla pro bazény.
Evolution Spas Lázně, které jdou s dobou
V uplynulých letech, přepracovala společnost Evolution Spas celou řadu svých lázní. Klienti mohli odhalit některé z těchto nových technologií, které byly pečlivě otestované ...
Filters4Spas buduje značku filtrů Darlly
Zbrusu nová společnost Filters4Spas Ltd je novým celoevropským distributorem výrobků firmy Darlly Filtration se sídlem v Číně. Jejím cílem je vybudovat značku a image tohoto výrobce.
Vířivka s přírodním designem a prvky, které přinášejí uklidnění mysli
Výrobci Caldera Spas s radostí představují zcela novou vlajkovou loď mezi vířivkami, pojmenovanou Cantabria. Jedná se o revoluční výrobek s působivým designem a relaxačními prvky.
Absolutní novinka Fabarpool
Fabarpool představuje CRYSTAL: vanu, která se stylem a elegancí přizpůsobí i nejvytříbenějšímu prostoru. Crystal zaručuje dokonalý komfort díky pohodlné dvoumístné chaise longue a obvodovému rozmístění míst, které umožňuje použití až pro 7 osob.
MOONPOOL
AstralPool bet on the polymer swimming pool by creating its own line of private swimming pools Moonpool.
Masážní oleje s omamnou vůní
Co může být příjemnějšího, než si po blahodárné hydroterapii nebo koupeli v bazénu, dopřát příjemnou relaxační masáž. Řada pečujících olejů Pur Massage je výsledkem dlouhodobé spolupráce laboratoří Camylle a nadšených a perfekcionistických fyzioterapeutů.
V-COOL představuje Sérii VL
Série VL je nová řada tepelných čerpadel pro domácí bazény, vyrobená ze 304 částí z nerez oceli tvořící plášť. Odolává korozi dokonce i v podmínkách s vysokou vlhkostí nebo vysokou koncentrací soli.
Preformati Italia spouští EPS SYSTEM
Jedná se o samonosné modulové konstrukce, které se dodávají v nejrůznějších provedeních, již hotové k instalaci a které nahrazují nebo doplňují tradiční zděné stavby bez odborné pomoci.
Společnost Wellis úvádí na trh masážní víživku Ibiza
Masážní vířivka Ibiza od společnosti Wellis je ideální pro rodiny, které chtějí využít svůj volný čas kvalitní a pohodlnou relaxací. Ibiza je dostatečně prostorná na to, aby mohlo být využito jejích 28 hydromasážních trysek, ale zároveň dost malá na to, aby ji bylo...
Nově u Vágner Pool
Společnost Vágner Pool, jeden z hlavních aktérů na českém trhu v oblasti bazénové technologie, uvádí řadu Premium, která prezentuje vysoce kvalitní produkty určené pro náročné profesionály.
Výměníky tepla odolné vůči slané vodě
Zhruba 20% všech nově budovaných bazénů je vybaveno takzvaně alternativními desinfekčními systémy. Většinou se jedná o zařízení na elektrolýzu soli, která představují jednoduchou a efektivní metodu nahrazující výrobu chloru a zároveň vytváří křišťálově čistou vodu...