Înfiinţată în anul 2000, BIO-UV proiectează, produce şi comercializează sisteme de dezinfecţie cu radiaţii ultraviolete potrivite pentru numeroase aplicaţii:

 gamme-mp-armoire Tratarea automată fără clor în piscine private,
Dezinfecţia şi declorinarea în piscine comerciale şi semi-comerciale,
Purificarea apei dulci sau sărate în acvarii,
Potabilizarea apelor menajere şi municipale,
- Producerea de apă potabilă în zone izolate cu ajutorul energiei fotovoltaice,
Tratarea apelor uzate în vederea reutilizării,
Dezinfecţia apelor aferente proceselor industriale şi a apelor ultra-pure,
Tratamentul bacteriilor de tipul legionella,
Tratarea apelor de balast

 

 


 

 

borne BIO-SUN

Fiind producătorul francez numărul unu de echipamente de tratare a apei cu radiaţii ultraviolete, BIO-UV este liderul european pe piaţa piscinelor şi spa-urilor private şi colective. Firma BIO-UV are sediul în Lunel, în Languedoc- Roussillon. Aceasta include peste 45 de colaboratori, plus o filială cu 15 persoane în S.U.A.: Delta UV.


Experienţa conducătorilor în domeniul echipamentelor medicale, în domeniul tratării apei şi în domeniul ingineriei, utilizarea celor mai bune şi mai recente tehnologii de emisie UV-C îi permit firmei BIO-UV să ofere procedee de tratare a apei performante şi inovatoare, care vin în întâmpinarea cerinţelor.Bureau  VERITAS Certification
BIO-UV este certificată ISO 9001 de către Biroul Verits. Numeroase sisteme sunt în conformitate cu normele NSF, ÖNORM şi sunt certificate de Ministerul Sănătăţii.

 

 

 BIO-UV îşi comercializează sistemele în lumea întreagă şi are o filială, Delta UV, care se adresează pieţelor nord-americane, în timp ce restul activităţii de export şi din Franţa este coordonată de la sediul din Lunel. 60% din vânzările grupului sunt realizate la export.


 

 

logo SweliaBIO-UV este membru partener al Pôle Eau (Polul Apei), pol de competitivitate cu acoperire la nivel mondial cu sediul la Montpellier şi factor motor în asociaţia Swelia, care include întreprinderile din sectorul de apă din Languedoc-Roussillon.
 


Date de referinţă cu privire la firma BIO-UV:
De la înfiinţarea sa, BIO-UV a echipat, de exemplu:
- 2 000 de piscine publice,
- 20 000 de piscine rezidenţiale,
- 15 000 de spa-uri rezidenţiale,
- 5 000 de iazuri cu peşte,
- 150 de acvarii publice,
- 1 100 de sisteme de potabilizare şi de tratare a apelor uzate.

 

 

 

 

 
 

 

benoit gillmann

Benoît GILLMANN - PDG al BIO-UV