Logo waterco Europe

 

Waterco este o companie publică listată la bursă care îşi desfăşoară activitatea comercială în cadrul bursei din Sydney şi care are o prezenţă globală şi filiale în Marea Britanie, Waterco CompanyAustralia, Malaezia, China, Statele Unite, Canada şi Noua Zeelandă. Waterco este o firmă de producţie specializată în executarea produselor din fibră de sticlă şi a produselor turnate prin injecţie pentru piscine, spa-uri şi  industriile pentru tratarea apei.

Waterco şi-a început activitatea în 1981 ca distribuitor de ţevi din PVC şi fitinguri pentru piscine şi spa-uri. De atunci, printr-o serie de achiziţii, care au inclus producătorul de elemente de filtrare din Marea Britanie Lacron Limited în 2003, precum şi prin creştere la nivel intern, compania şi-a extins sfera de producţie ajungând să producă o gamă cuprinzătoare de echipamente pentru piscine şi spa-uri care cuprinde pompe şi filtre atât pentru piscinele casnice cât şi pentru cele comerciale, produse pentru instalaţii sanitare şi ţevi, produse albe (white goods), cloratoare cu sare, pompe de căldură, sisteme de încălzire solară şi accesorii de curăţare, pentru a enumera numai câteva.

La nivel european, achiziţionarea firmei Lacron i-a pus la dispoziţie companiei Waterco cea mai bună platformă logistică posibilă cu ajutorul căreia să se lanseze în Europa, şi nu în ultimul rând datorită reputaţiei excelente asociate mărcii Lacron în ultimii 30 de ani. La rândul ei, compania Waterco oferă o gamă vastă şi variată de linii de produse inovatoare pentru piscine şi spa-uri şi este dedicată promovării produselor de calitate, a măiestriei profesionale (know how) şi are dorinţa sinceră de a dezvolta relaţii de afaceri puternice şi durabile cu distribuitorii săi.


Pentru mai multe detalii privind gama de produse Waterco vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru: www.waterco.eu sau să telefonaţi direct la biroul Waterco Europa la numărul de telefon: +44 (0) 1795 521 733 şi oricare dintre membrii echipei noastre de vânzări va fi bucuros să vă ajute.

 

Multicyclone plus   Waterco - Electrothermie Sub Zero
Multicyclone Plus    Electrothermie Sub Zero