Claudio BONFANTI, Export Manager
Logo ProteusPROTEUS POOLS, marca foarte cunoscuta la nivel international in sectorul piscinei private si semi-publice, este o divizie comerciala a A & T Europe SpA, o societate a carei crestere este intr-adevar tipica : dupa doar cativa ani de la crearea ei, A & T a devenit lider mondial in domeniul sau.

Fondata la Castiglione delle Stiviere in 1961, firma a inceput sa lucreze la nivel national inainte dupa care se extinde in restul lumii. Datorita cercetarii constante in domeniul tehnologiilor celor mai fiabile si celor mai avansate
PROTEUS POOLS, Divizie a A&T Europe SpA
si a brevetelor sale exclusive, A & T a impus o adevarata revolutie tehnologica pe piata piscinei. Succesele din ziua de azi obtinute in lumea intraga sunt rezultatul a mai mult de 47 de ani de experienta (din 1961) si a unei activitati caracterizata printr-o acoperire a pietei la "360 de grade".

Pe langa faptul ca fabrica cea mai mare parte a componentelor, firma a tratat intotdeauna cu atentie conceprea si dezvoltarea, si intr-un mod special raspandirea cunostintelor legate de produse, acordand o atentie speciala formarilor si actualizarii tehnicii cu ajutorul Pool ACADEMY, o structura creata special pentru distribuitori, instalatori tehnici si comerciali tehnici.