V-Cool - VS Series 02Compania „V-COOL Electrical Holdings Co. Limited” este un producător de talie mondială de pompe de căldură pentru piscine şi de pompe de căldură pentru SPA-uri din Guangdong, China. Încă de la înfiinţarea societăţii în 2000, V-COOL este preocupată să ofere pompe de căldură de înaltă eficienţă pentru piscine şi pompe de căldură pentru Spa-uri. Întotdeauna ne axăm pe economisirea energiei şi pe protecţia mediului, aceasta fiind misiunea noastră cheie.

Pentru a garanta calitatea excelentă a produselor noastre, folosim întotdeauna componente de cea mai bună calitate de la furnizori japonezi. Am recrutat un grup de ingineri cu calificare superioară şi tehnicieni pricepuţi care să se ocupe de implementarea unor controale stricte de calitate în conformitate cu standardele internaţionale. Majoritatea modelelor sunt certificate în conformitate cu directivele CE/CB/RoHS. V-COOL are un renume internaţional în ceea ce priveşte faptul că le oferă clienţilor săi produse fără defecte şi asigură o garanţie de 3 ani pentru toţi clienţii săi.



V-COOL asigură asistenţă completă pentru dealerii şi distribuitorii săi pentru toate proiectele de afaceri. Se asigură un anumit procent de piese de schimb gratuite precum şi transportul gratuit; în acest fel, este garantată eficienţa maximă a Departamentului nostru care se ocupă de Operaţiunile După Vânzare. V-COOL asigură şi asistenţă rapidă pentru vânzări precum şi asistenţă tehnică pentru fiecare dealer. Pentru a face astfel încât etapa de pornire să fie mai uşoară, echipa tehnică a companiei, echipa de vânzări şi cea de marketing sunt toate la dispoziţia dumneavoastră şi gata să vă ajute.

Moto-ul firmei V-COOL este "Excelenţa creează valoare"; ne străduim să fim cel mai bun producător de pompe de căldură pentru piscine şi de pompe de căldură pentru SPA-uri, oferind produse şi servicii excelente la un preţ competitiv.

Din punct de vedere tehnic, există o singură soluţie, V-COOL





V-COOL Electrical Holdings Co. Limited