logo KLEREO SOMFY

 

 

KLEREOKlereo” a apărut prin asocierea a doi experţi în electronică integrată şi tehnologie fără fir pentru autoturisme, pentru care « similitudinea între autoturism şi piscină este reală ». Astfel, aceştia au pus la punct un sistem de comandă şi control pentru toate funcţiile piscinei, denumit „Klereo”. Acest produs a atras societatea „Somfy”, lider mondial în domeniul automatizării pentru locuinţe, care investeşte pe termen lung în sectoarele de viitor, şi în acest fel „Klereo” a devenit o filială a grupului respectiv în anul 2007.

 

Klereo” oferă o gamă completă, evolutivă de sisteme de reglare şi control pentru piscine (gestionarea filtrării, a tratării apei, a încălzirii, curăţirii, iluminatului, …). Acest lucru permite garantarea obţinerii unei ape sănătoase, echilibrate şi cristaline, în acelaşi timp economisind energie şi produse de întreţinere.

 

Într-adevăr, „Klereo” ţine seama de toţi factorii biologici, climatici şi chimici care acţionează asupra stării apei şi a bazinului în vederea controlării acestora pentru a obţine cele mai bune rezultate. Conceptul „Bioclimatic PoolTM” dezvoltat de „Klereo” permite asocierea confortului de înot cu protejarea mediului.

 

Sistemele „Klereo” se adaptează piscinelor noi (klereo Care) precum şi piscinelor existente (Klereo Premium) şi sunt compatibile cu diversele tipuri de tratare (clor / brom/ electroliză cu sare, oxigen activ…).

 

Pentru şi mai mult confort, există oferta „Klereo Integral” cu ajutorul căreia clienţii dumneavoastră vor beneficia de recomandările profesioniştilor. Datorită supravegherii prin internet a piscinei dumneavoastră, tehnicienii dumneavoastră intervin numai atunci când este necesar.

 

Klereo Bioclimatic schema