Laboratoarele Camylle prezintã un nou produs revoluţionar pentru curãţarea linerului pentru piscine : Stérylane Liner

Este vorba despre un nou material care se prezintã sub formã de burete care permite pur şi simplu îndepãrtarea ca prin farmec a urmelor şi petelor de pe liner, fãrã a utiliza vreun detergent.

Proprietarii de piscine sunt nemulţumiţi de fiecare datã de urmele lãsate de apã la suprafaţa piscinei. Pânã acum produsele care au fost propuse pentru curãţarea dungilor se bazeazã mai ales pe chimie şi urmãresc diluarea petelor. Panã acum specificitatea texturii linerului, a tipului de pete, a calcarului, a acţiunii razelor solare au fãcut ca « pata » sa fie dificil de îndepãrtat, iar rezultatele au fost cel mai adesea dezamãgitoare.

Stérylane Liner pare a fi doar un burete obişnuit. Dar, odatã umezit uşor, acesta îşi aratã « puterea magicã ». Materialul devine repede dur ca sticla la suprafaţã pãstrându-şi în acelaşi timp maleabilitatea. Secretul eficacitãţii sale constã în aceastã duritate a materialului. Particulele de murdãrie sunt absorbite în mod automat, iar suprafaţa rãmâne perfect curatã. Este recomandat deasemeni pentru curãţarea skimerelor, a prelatelor, etc.

Produsul este disponibil într-un pachet de trei bureţi de dimensiuni profesionale.