Zodiac MX8Firma „Zodiac Pool Care Europe” lansează pe piaţa europeană produsul MX™8, un sistem hidraulic de curăţire de nouă generaţie, de înaltă calitate şi inovator.


Acest robot, cu aspiraţie mecanică, este dotat cu  un sistem de antrenare cu şenile dinţate care îi permite să treacă peste toate obstacolele (scări, dop inferior…), îi conferă o motricitate mai bună şi o excelentă acoperire a curăţării.


Robotul îşi păstrează poziţia, în orice condiţii, chiar şi pe pereţi, având o aderenţă perfectă pe orice tip de înveliş de acoperire. Este proiectat pentru a acoperi toate zonele piscinei, indiferent de forma acesteia (până la 12 x 6m) şi indiferentul de tipul de fund al piscinei, datorită  deplasării sale pe traiectorii încrucişate, şi este dotat cu sistemul X-Drive, sistem de deplasare pre-programat pentru o curăţire metodică. Acest sistem este consolidat fiind dotat cu o parte mecanică de tip marşarier care este acţionată la intervale regulate pentru a împiedica blocarea robotului.


Sistemul de turbo aspirare ciclonic brevetat al sistemului de curăţire este alcătuit dintr-o turbină puternică, cu două elice de aspirare periferice, care au rolul de a mătura şi capta toate tipurile de resturi, şi de asemenea, sistemul respectiv mai este dotat cu un motor inovator, care utilizează debitul de apă pentru realizarea rotirii. Fiind simplu de instalat, sistemul MX™8 este dotat cu o altă inovaţie care poartă marca Zodiac, şi anume sistemul de conducte de aspiraţie brevetat Twist-Lock, care asigură racordarea foarte uşoară şi securizată a conductelor, cu etanşeitate maximă.