Produse si echipamente

Noua gamă Triogen TR1 UV pentru piscine mici şi spa-uri
Firma specializată în tratarea apei cu radiaţii UV, Triogen, lansează două sisteme noi de dezinfectare de joasă presiune cu radiaţii ultraviolete pentru piscine mici, spa-uri, dispozitive pentru apă şi fântâni.
NOILE ELEMENTE PROFILATE SOLARE DIN POLICARBONAT ANTI-ALGE
Societatea OASE, producător de obloane rulante pentru piscine din anul 1968, a creat un nou tip de şipci din policarbonat cu lăţimea de 85 mm, cu o nouă balama anti-alge. Această inovaţie vine în întâmpinarea unei cereri puternice din partea clienţilor.
Noi baze pentru stâlpi din PVC pentru obloanele situate deasupra solului pentru piscine
Pentru a le oferi mereu instalatorilor o simplitatea mai mare în ceea ce priveşte montarea oblonului şi pentru a le oferi acestora produse de înaltă calitate, HYDRA SYSTEME integrează în stâlpii obloanelor situate deasupra solului EKLIPS şi SOLEIO, baze din PVC.
Soluţia economică
Zoé oferă toate avantajele unei acoperitori motorizate fără a afecta bugetul clientului dumneavoastră. Nu ezitaţi să solicitaţi un deviz.
un captator personalizat care permite o încălzire şi mai bună a piscinelor
Captatorul Solar-Rapid® oferă o căldură complet gratuită  fără a consuma nici curent electric, nici combustibil, nici gaz, etc. şi se caracterizează în special printr-un randament caloric ridicat, o mare uşurinţă de montare, un aspect plăcut şi, de acum înainte, de o...
„Starline Roldeck ProFlex”, noul tip de plăci pentru piscine!
Firma „Starline Pools & Equipment” (Piscine şi Echipamente pentru Piscine marca Starline) vă prezintă „Roldeck ProFlex”, un nou tip de acoperitoare cu plăci care completează gama „Roldeck”.
Structură de piscină prefabricată PPP de la Procopi
Kitul PPP, este o soluţie pentru toti cei care apreciază simplitatea, rapiditatea şi economia: în câteva ore structura este asamblată, cu uşurinţă, fără efort fizic sau financiar. Panourile PPP care formează structura sunt uşoare,manevrabile, uşor de stocat,şi de deplasat.
Căruciorul pentru depozitare „Poolstyle” cu tambur universal pentru furtunuri
Firma „SCP Europe” distribuie la momentul de faţă un nou tip de cărucior „Poolstyle” multifuncţional, care poate fi folosit în acelaşi timp ca şi cărucior pentru depozitarea accesoriilor şi ca tambur pentru furtunurile plutitoare.
Fotometru MD100 pentru controlul apei din piscină
Societatea germană Tintometer vă oferă un aparat de măsură compact, mobil şi rapid: Fotometrul MD 100. Cu ajutorul acestui sistem, măsurarea se face cu ajutorul unor filtre de interferenţă de înaltă calitate şi cu ajutorul unor LED-uri stabile în timp ca sursă luminoasă, fără nici...
Acoperişuri telescopice rezistente la orice condiţii meteorologice
Producătorul german Paradiso, o afacere de familie care este specializată în acoperişuri pentru piscine, fiind implicată în acest domeniu în ultimii 35 de ani...
Supravegherea calităţii apei în timp real
Societatea Aquitek vă pune la dispoziţie, datorită sistemului AQT-3000, o metodă de supraveghere unică şi instantanee a apei din piscine sau spa-uri. Acest aparat permite obţinerea unei supravegheri automate, în timp real, a stării de curăţenie şi a nivelului pH-ului apei, cu ajutorul...
Capacul unic Clearwater Spas şi Sistemul de izolare!
Clearwater Spas este creat în vederea protejării mediului înconjurător şi fabricării căzilor cu economie de energie prin sisteme eficiente care să contribuie la protecţia resurselor naturale.
Tehnologia cu diamant pentru salubrizarea apei
HotSpring® Spas, o marcă de vânzări de spa-uri transportabile în toată lumea, a introdus sistemul ACE™ de salubrizare a apei sărate. Această metodă cu mai puţine intervenţii, permite celor care folosesc băile fierbinţi să petreacă mai mult timp relaxându-se şi bucurându-se de...
Guma magică prntru piscină si spa
Incepînd cu anul 1998, întrteprinderea SARL Toucan Productions s-a specializat în tratarea şi purificarea apei piscinelor şi spaurilor. Intreprinderea produce în Franta şi comercializează în toute ţările din Europa.
Noi schimbătoare de căldură vor fi dezvăluite la Piscine Lyon 2010
EJ Bowman, unul dintre principalii producători mondiali de schimbătoare de căldură, va lansa o gamă nouă şi optimizată de schimbătoare de căldură pentru piscine la PISCINE Lyon în Noiembrie.