Claudio BONFANTI, Export Manager
Logo Proteus

PROTEUS POOLS, známá značka na mezinárodním trhu se soukromými a poloveřejnými bazény, je obchodní divizí společnosti A &T Europe SpA, společnosti, která prošla skutečně příznačným vývojem: pouhých několik let po svém založení se stala světovou špičkou v oboru.


Společnost založená roku 1961 v italském Castiglione delle Stiviere působila nejprve na italském trhu, poté rozšířila svoji působnost na zbytek světa. Díky neustálému hledání těch nejspolehlivějších a nejmodernějších technologií a díky svým exkluzivním patentům vyvolala na
PROTEUS POOLS, Divize A&T Europe SpA
trhu s bazény skutečnou technologickou revoluci. Úspěch po celém světě, kterému se společnost v současné době těší, je výsledkem 47 let zkušeností (od roku 1961) a usilovné činnosti zaměřené na stoprocentní pokrytí potřeb trhu.

Kromě vlastní výroby většiny komponentů se společnost A & T vždy úzce soustředila na koncepci a vývoj, a především pak na šíření informací o výrobcích se zvláštním důrazem na vzdělávání a informovanost v oblasti technických novinek. Za tímto účelem také založila Pool ACADEMY, instituci určenou distributorům, technikům a obchodníkům v oblasti technického vybavení bazénů.