Společnost USSPA, první výrobce akrylátových masážních bazénů v ČR a současně jeden z prvních výrobců v Evropě, působí na českém trhu již 18 let a díky vysoké kvalitě výrobků, inovativnímu designu  pocházejícímu z vlastního vývojové a designérské dílny a profesionální zdatnosti jí právem patří vedoucí postavení na trhu masážních bazénů.

 

 

new solitarie platoVlajkovou lodí prokazující vysoké kvality výrobků i designu je spa SOLITAIRE, který firma na českém trhu poprvé představila v říjnu 2011 v podobě ztvárněné skupinou autorů z MOLO Architekti. Nyní USSPA uvedla na trh novou verzi opláštění, které díky využití odlišných materiálů opět vytváří ze spa naprostý originál.

 


Zářivě bílou skořepinu v nové podobě doplňuje plášť, k jehož výrobě byl použit přírodně béžový Corian®, materiál známý svými vynikajícími vlastnostmi jako pevnost, otěruvzdornost, odolnost proti znečištění, nenasákavost a téměř 100 procentní opravitelnost. Spa s novým pláštěm pak doplňují velkoryse koncipované nášlapy z přírodního dřeva Thermwood s bočnicemi z masivního opracovaného pískovce. Dřevěný povrch nášlapů má dokonce automatický termokryt.  Terasovitě řešené nášlapy umožňují plynulý a nenásilný přístup ke spa a současně poskytují prostor pro ležení a sezení  v různých výškových úrovních.