Proteus piscine mirroirProteus Piscines, o marcă cunoscută pe plan internaţional în domeniul construcţiei de piscine private şi semi-publice, este o divizie comercială a A & T Europe S.p.A.

Piscinele Proteus îşi datorează succesul celebrei tehnologii Myrtha
, o structură autoportantă de panouri prefabricate produse din oţel inoxidabil şi laminate la cald cu o folie rigidă de PVC (un procedeu brevetat de Myrtha).

Produsul PROTEUS PISCINES se face remarcat pe piaţa mondială a piscinelor private şi semi-publice graţie acestei tehnologii unice care garantează utilizarea unor materiale de înaltă calitate, o inginerie specifică, o înaltă rezistenţă, necesităţi scăzute de întreţinere, o instalare facilă, finisaje de înaltă calitate şi un design studiat.

ProteusPiscina reflectorzantă Proteus : de exemplu, lonjeronul de bază, care suportă toate panourile, este mai întîi plasat cu mare precizie de-a lungul perimetrului piscinei. Un certificat de control al calităţii este remis clientului la finalul instalării. Acest lucru permite o debordare constantă şi precisă, combinînd funcţionalul cu esteticul. Intr-un cuvînt, excelenţa.

Acest procedeu distinge astăzi piscina reflectorizantă PROTEUS POOLS printre celelalte piscine prin nivelul său calitativ cu greu egalabil.