Forum Piscine 2012 Příští ročník výstavy ForumPiscine potvrzuje rostoucí zájem zahraničních společností: jejich počet se oproti roku 2011 více jak zdvojnásobil.

Jedná se o velký počet zahraničních společností, zejména z oblasti od Středozemního moře, které společně s velkým počtem společností italských veřejnosti nabídnou bohatou a pestrou nabídku produktů: výrobky, systémy, technologie a inovace pro výstavbu, údržbu a řízení veřejných a soukromých bazénů, produkty a systémy pro filtraci, dezinfekci vody, systémy na měření, kontrolu a analýzu parametrů vody, výrobky a systémy pro úsporu energie, kryty, příslušenství pro údržbu, drobné výrobky pro bazény a solária a mnoho dalších.

 

 

ForumPiscine


24. února se bude konat slavnostní předání ceny Italian Pool Award, která odměňuje vynikající výsledky při návrzích a stavbách italských bazénů.

Všichni účastníci soutěže, jejichž práce bude vystavena v některém z výstavních sálů, soupeří o přidělení ceny Prix Indoor pro vnitřní bazény, Prix Outdoor pro venkovní instalace, a Prix Spécial jako ocenění inovace a trvanlivosti.

 

 

Italian pool award 2012 Italy