Emmanuel Denni  Frans Luijben et Solène Roudaut
Emmanuel Denni  Frans Luijben et Solène Roudaut
Showroom de Rosheim

Înfiinţată în 1977 de Bob Hallam, societatea Dimension One Spas s-a dezvoltat în mod continuu şi a fost în permanenţă preocupată să ofere inovaţii devenind în acest fel unul din lideri în domeniul producţiei de spa-uri şi de sisteme acvatice de fitness. În mai puţin de 10 ani, societatea a ştiut să se impună în calitate de actant industrial major, fiind necesară construirea unei uzine moderne de producţie cu o suprafaţă de peste 40 000 m², unde se află şi sediul social al firmei.

Cele 30 de brevete obţinute în peste 30 de ani de existenţă reflectă o expertiză reală precum şi pasiunea pentru inovaţie.

Din anul 2007, biroul Dimension One Spas Europe din Strasbourg are rolul de reprezentanţă comercială şi de marketing pentru marca din California pe continentul european. Aceasta este condusă de către Directorul de vânzări pentru Europa, Frans Luijben. Dânsul este asistat de Solène Roudaut, care deţine funcţia de Coordonator de marketing şi comunicare pentru Europa.


Showroom
Showroom de Rosheim
Biroul respectiv are misiunea de a coordona activităţile de comunicare între Statele Unite şi Europa în ceea ce priveşte marketing-ul şi vânzările. Acest lucru se înscrie în dinamica societăţii Dimension One Spas de a investi în piaţa europeană şi de a asigura o asistenţă de calitate pentru clienţi.

Începând din luna Noiembrie 2009, echipei respective i-ai fost atribuite noi funcţii deoarece aceasta răspunde de atunci înainte de distribuţia spa-urilor Dimension One în zona respectivă precum şi în Franţa, Anglia, Spania şi în Portugalia. Prin urmare, această echipă a fost consolidată prin numirea Domnului Emmanuel Denni, în funcţia de Responsabil de sector. Dânsul are o vastă experienţă în industria de agrement şi de atunci şi-a pus competenţele comerciale în serviciul coordonării reţelei de distribuitori ai firmei Dimension One Spas din cadrul sectorului de care răspunde. O a patra persoană se va alătura echipei în luna iulie, Sandra Cadet care va ocupa funcţia de coordonator administrativ şi comercial.Showroom de Rosheim
Showroom de Rosheim
În acest fel, la momentul de faţă, echipa are dublul rol de dinamizare a reţelei de distribuitori europeni precum şi a reţelei de distribuitori francezi.

Aceste atribuţii noi au condus la înfiinţarea unui showroom, situat la câţiva kilometri de Strasbourg. Amplasamentul strategic în inima Europei îi permite acestui nou spaţiu să fie locul ideal de întrunire a partenerilor europeni şi francezi ai D1, precum şi la nivel comercial, de marketing şi tehnic.