În fiecare an, Uniunea Europeană a Asociațiilor pentru Piscine & Spa (EUSA) organizează evenimentul consacrat muncii fantastice a membrilor Asociațiilor Naționale. Premiile Europene pentru Piscine &Spa se țin de obicei pe timpul diferitelor saloane pentru piscine și spa din Europa.


Ediția din 2017, a 5-a, a avut loc la SPATEX 2018, în Anglia, în 30 ianuarie (la primul salon al Ricoh Arena, la Coventry).


Au fost anunțați 15 câștigători în 5 categorii ale Premiului, dintre cele 14 țări membre actuale ale EUSA.


EUSA reprezintă aproximativ 2500 întreprinderi din toate sectoarele lanțului de aprovizionare ce adaugă valoare activităților pentru piscină și spa. Uniunea reprezintă artizani, angrosiști și producători, dar și industria întreprinderilor pentru piscine și spa în toată Europa.


Câștigătorii premiilor Europene Piscine &Spa 2017 sunt:
 

 

Piscine exterioare private

 

WOODTLI SCHWIMMBADTECHNIK

Aur - Woodtli Schwimmbadtechnik (Elveția)

 

WOODTLI SCHWIMMBADTECHNIK
  Argint - Woodtli Schwimmbadtechnik (Elveția)

 

SSF SCHWIMMBAD GMBH, Meerbusch
Bronz - SSF Schwimmbad GmbH, Meerbusch (Germania)

Piscine interioare private

 

SSF SCHWIMMBAD GMBH, Meerbusch
  Aur- SSF Schwimmbad GmbH, Meerbusch

 

PORTRAIT POOLS
  Argint - Portrait Pools (Regatul Unit)


CHESHIRE WELLNESS
Bronz - Cheshire Wellness (Regatul Unit)

Spa-uri private

 

VIVELL & CO AG
  Aur -Vivell & Co AG (Elveția)

 

FARDEF PISCINE
  Argint - Fardef Piscine (Italia)

 

DIFFAZUR PISCINES
Bronz - Diffazur Piscines (Franța)

Hot Tubs private

 

GUENAN PISCINES
  Aur - Guenan Piscines (Franța)

 

KGR / PROCO ILOÉ
  Argint - KGR / Proco Iloé (Franța)


RAINER KÖPPEN SCHWIMMBADTECHNIK

Bronz -  Rainer Köppen Schwimmbadtechnik (Germania)

Bazine acoperite private

 

CONCEPT ALU
  Aur- Concept Alu (Franța)

 

ABRISUD
  Argint - Abrisud (Franța)

 

SSF SCHWIMMBAD  GMBH, Meerbusch
Bronz - SSF Schwimmbad GmbH, Meerbusch

 

European Pool and Spa Awards 2017

Toți câștigătorii


 

Premiile 2017 au fost organizate de EUSA pentru a prezenta cele mai bune exemple de construcție, de concepție și de inovare a întreprinderilor europene, în materie de piscine și de spa.


Fondată în 2006, EUSA este înregistrată la Bruxelles și obiectivele sale sunt de a consolida și coordona spiritul de unitate europeană între toți membrii săi, ca și de a-i face cunoscuți pe artizani, piețele, angrosiștii și industria de agrement acvatic în Europa.


Andreas Petridis (Președinte al EUSA 2016-2017) comenta: „ Am fost extrem de mândru să fiu în fruntea acestor momente interesante pentru EUSA, atunci când sărbătorim a cincea ediție a Premiilor Europene pentru Piscine & Spa. Calibrul participanților la competiție a fost remarcabil, oferind o ocazie excepțională de a sărbători industria noastră și de a împărtăși cele mai bune practici ca niciodată. ”


Pentru 2018, influența EUSA și susținerea combinată a membrilor săi, pornită de la asociațiile naționale de piscine și spa, conduse de noul președinte Mille Örnmark, vor avea cu siguranță un impact fantastic asupra industriei. Mesajul este clar: asigurarea pentru întreprinderile de agrement acvatic din Europa a unui motiv de a sărbători reușitele lor și de a le da ocazia să promoveze echipamentele pentru piscine și spa, ca și un mod de viață pasionant și de inspirație pentru consumatori, într-o viață tot mai exigentă.