20 years of Pool technologyPe data de 16 ianuarie 2012, POOL TECHNOLOGIE, producătorul francez de sisteme de tratare a apei (electroliza sării, regulatoare pH…) a sărbătorit 20 de ani de existenţă. În această toamnă, întreprinderea respectivă se va alătura Clubului actanţilor Majori din industria piscinelor în cadrul Salonului de la Lyon, să ne referim pe scurt la povestirea despre apă şi de asemenea, despre oameni.


POOL TECHNOLOGIE a apărut ca urmare a întâlnirii unui inginer cu un profesionist în comerţ specializat în tratarea apei. Reputaţia firmei respective atât în Franţa, cât şi la nivel internaţional, se bazează pe satisfacţia clienţilor şi pe calitatea produselor.


Philippe Grard

Philippe Grard

 

Philippe Grard, inginer electronist, preia întreprinderea la sfârşitul anului 2000 şi o integrează într-un demers inovator care este în acelaşi timp tehnic, social şi ecologic. Ţinând seama de faptul că apa este o sursă de plăcere şi de viaţă, planul său  de afaceri a constat de atunci în sporirea plăcerii oferite de piscine, acordând în acelaşi timp o deosebită atenţie impactului soluţiilor propuse asupra mediului.

În ceea ce priveşte acest nou an, societatea respectivă îşi continuă strategia de inovaţie şi propune, cu ocazia acestei aniversări, o reînnoire estetică a gamei sale de produse. Pe lângă aspectul vizual mai modern, ludic şi ergonomic, numeroase aparate sunt dotate cu noi caracteristici. 

 

Datorită demersului său de optimizare constantă, firma POOL TECHNOLOGIE este preocupată să propună întotdeauna un plus de tehnologie la cel mai bun preţ.

 

 

20 ans de Pool Technologie - Photo d'équipe