Harke PoolCare

BAYROL Deutschland GmbH, cu sediul în apropiere de München, Germania, a achiziționat divizia „PoolCare” a întreprinderii HARKE PackServ GmbH, cu sediul în Mülheim, Germania.

 

Divizia „PoolCare” de la HARKE oferă o gamă variată de servicii profesionale și personalizate în domeniul dezinfecției apei din piscine și propune o gamă completă de produse de tratare. HARKE PackServ este o filială a grupului HARKE, furnizor și distribuitor internațional de produse chimice, farmaceutice, agroalimentare, cosmetice și de imprimare.

Achiziția include un portofoliu de dealeri specializați în domeniul piscinelor din Germania, precum dintr-o serie de alte țări europene.


De asemenea, BAYROL a achiziționat toate gamele de produse de tratare, comercializate sub mărcile SYNaqua și PoolsBest, precum și sub anumite mărci ale distribuitorilor.


Preluarea rețelei de dealeri specializați ai HARKE și a mărcilor pentru întreținerea piscinelor HARKE îi va permite BAYROL să pună bazele unor noi relații comerciale și să își consolideze poziția în Germania.

 

Bayrol - Harke PoolCare

De la stânga la dreapta: Jörg HANS (Director executiv HARKE), Jens PRINSSEN (Director executiv HARKE), Jürgen KOENIG (Director comercial pentru Germania & Export BAYROL), Daniel RICARD (Director executiv BAYROL)

 

În paralel, cesionarea acestei divizii îi va permite HARKE să se concentreze asupra celorlalte activități deja existente sau care deschid perspective favorabile.

 

În urma acestei achiziții, portofoliile de clienți și produse HARKE vor beneficia de activitățile de cercetare și dezvoltare continue ale BAYROL, precum și de sprijinul de marketing al acesteia în domeniul tratării apei din piscine și spa-uri.