Pleatco este mândră să îl prezinte și să îi ureze bun venit lui Michael Spurgin, ca reprezentant de vânzări independent pentru piața europeană.  Dl. Spurgin va fi responsabil pentru coordonarea activității de vânzări pe întreg teritoriul Europei și va avea un rol esențial în propulsarea mărcii și a vânzărilor de produse, precum și în planificarea strategică internațională și aplicarea în regiune.

Michael se alătură echipei Pleatco venind de la Global Products Supply, propria sa societate de reprezentare a producătorilor, cu sediul în Puyloubier, Franța.

Michael este un dinamic director de marketing și dezvoltare a afacerilor , orientat înspre rezultate, având în spate cincisprezece ani de cunoștințe tehnice și experiență în industria piscinelor și a spa-urilor pe întreg teritoriul EMEA, deținând cunoștințe solide privind canale de vânzări multiple.

Anterior, Michael a ocupat mai multe funcții de conducere, inclusiv cea de Director de unitate de afaceri în regiunea EMEA, Divizia Piscine și Spa-uri pentru PENTAIR și Director de achiziții și marketing pentru PROCOPI - Gémenos, Franța. Înainte de aceasta, a lucrat pentru BUNNSCHWEILER & Co în Marea Britanie și 3M în Bruxelles, Belgia.

Michael ni se alătură la Pleatco deținând o diplomă de Master în Management internațional și o diplomă de licență în Afaceri internaționale și limbi străine.

Howard Smith, Director executiv, spune „Suntem foarte încântați să-i urăm bun venit lui Michael la Pleatco. Nu numai că va aduce o vastă experiență internațională în cadrul echipei noastre de vânzări, dar va fi și un minunat ambasador al mărcii noastre, în contextul în care ne concentrăm eforturile de extindere pe piața europeană.”

Michael a dus o viață extraordinară. Înainte de a se muta în Europa, cetățean britanic fiind, a copilărit în Nigeria. Vorbește fluent limbile franceză și engleză, are patru copii iar hobbyurile lui includ alergarea montană, rugby-ul, schiul, alpinismul și fotografia.