Anul acesta, POOL TECHNOLOGIE îmbunătăţeşte  funcţionalităţile electrolizorului de sare Justsalt pentru a-l face mai performant.

 

Justsalt

 

Justsalt Duo

 

 

Acesta nu afişează temperatura aerului, ci temperatura apei din piscină, şi deci poate trece în regim de iarnă  din momentul în care temperatura apei scade sub 15°C şi porneşte automat la începutul sezonului.

 

cellule transparenteElectrolizorul respectiv este dotat cu funcţia Low Mode care permite modularea  producţiei de clor în funcţie de poziţia clapetei piscinei. În plus, în  cazul supra-utilizării sau în cazul  în care există cerinţe crescute de dezinfectare, funcţia Boost a electrolizorului asigură obţinerea unei super-clorinări pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Celula electrolizorului, care este transparentă de acum înainte, este dotată cu sistem de auto-curăţare prin inversarea polarităţii, auto-curăţarea fiind reglabilă în funcţie de duritatea apei. Justsalt este disponibil în versiunea simplă, sau duo, astfel încât furnizează în acelaşi timp reglarea inteligentă a pH-ului.

 

 

Pentru ambele versiuni, funcţia inteligentă Autotest îi permite identificarea rapidă a originii unei eventuale disfuncţii a celulei sau a carcasei. Electrolizorul, care este dotat cu o nouă căptuşeală, furnizează 3 valori pentru putere, pentru tratarea bazinelor de 60, 90 sau 120 m3.