photometerTintometer lansează un nou aparat, PM630, primul model din gama sa de fotometre, Lovibond PM600, dotat cu funcţia Bluetooth.

 

În acest fel, datele referitoare la apa din piscină pot fi repede şi uşor transmise cu ajutorul unui Smartphone sau cu ajutorul unei tablete.

 

Sistemul este bazat pe aplicaţia gratuită Lovibond AquaLX, care poate să evalueze şi să proceseze, mult mai repede ca înainte,  rezultatele comunicate ale analizei  şi să furnizeze în mod instantaneu o reprezentare grafică a acestor date.

 

Datorită cipului GPS al Smartphone-ului sau tabletei, AquaLX  identifică, de asemenea,  locaţia exactă a eşantionului prelevat. În plus, este posibil să se adauge alte informaţii, cum ar fi, de exemplu, numele persoanei care a efectuat eşantionarea.

 

Şi datorită aplicaţiei complementare PoolM8, rezultatele referitoare la duritatea apei sunt de încredere: indicele lui Langelier poate fi stabilit în mod automat de aplicaţie  prin simpla codificare a datelor. Cele două aplicaţii Lovibond sunt disponibile pentru sistemele Android şi iOS.