Echipamentele Anti Wave au fost selectate pentru Jocurile Asiei de Sud-Est 2017, care urmează să aibă loc la Kuala Lumpur, în Malaysia.

 

Anti Wave are peste 45 de ani de experiență în dotarea centrelor acvatice de înaltă performanță din întreaga lume, printre acestea se numără culoarele și echipamentele pentru Jocurile Olimpice din 1972 de la München și pentru primul Campionat Mondial de Natație din 1975 de la Cali, în Columbia.

 

Echipamentele selectate includ toate culoarele de concurs, echipamentele pentru platformele piscinelor și pentru polo pe apă, pentru piscinele din complex, inclusiv o piscină de antrenament de 25 m și o piscină de competiție de 50 m.
 

Anti Wave Equipment


Acestea includ culoarele de concurs Anti Wave MAXI, culoarele Anti Wave StoReels și SuperBlock 800 care se caracterizează prin sistemul brevetat al bloc-startului mobil cu 5 poziții.

 

Echipamentele selecționate pentru polo pe apă includ porțile Anti Pro Goal 1080, marcajele terenului pentru competiție și pentru antrenament, culoarele pentru arbitri și mesele oficiale, precum și grilele de deversare Transgrate PP pentru ambele piscine din complex.

 

La Jocurile Asiei de Sud-Est, care vor avea loc între 19 și 21 august 2017, vor participa 11 națiuni.