vagnerpoolVÁGNER POOL je největším výrobcem, dovozcem a distributorem bazénové technologie, bazénového příslušenství a bazénové chemie v České Republice. Nabízíme kompletní sortiment technologického vybavení a doplňků pro privátní a veřejné bazény.


Většina zapuštěných bazénů postavených v posledních deseti letech v České Republice obsahuje alespoň jednu funkční součást od naší firmy.


V České Republice zastupuje VÁGNER POOL mnoho zahraničních firem podnikajících v bazénovém průmyslu. V nabídce naleznete zboží od více než 60-ti výrobců z celého světa.


Firma VÁGNER POOL vznikla v roce 1994, kdy začala vyrábět elektrická topení, elektrické řídící skříně a transformátory pro bazény. Již o rok později navázala spolupráci s předními světovými výrobci a postupně se stala významným středoevropským velkoobchodním prodejcem bazénového sortimentu.


Výroba byla od založení firmy významně rozšířena na současný široký sortiment obsahující například výměníky, solární panely, nerezové chrliče, navíjecí zařízení a mnoho dalšího.
V současnosti VÁGNER POOL nabízí záruku běžného zboží vždy na skladě (sklad větší než 5000 m2 ve Vestci u Prahy), dodávku zboží do 24 hodin po ČR a servis na vše prodávané zboží.


Poradenství je také součástí služeb VÁGNER POOL. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru bazénové techniky nabízí firma zákazníkům konzultace v oblasti stavební technologie, filtračních systémů, vytápění bazénů, bazénové chemie a údržby různých typů bazénů. Navíc na určité produkty provádíme pro pracovníky z oboru odborná školení, na která zveme specialisty a zástupce výrobců.
 



Vagner pool