Výzkumu a Distributora

MODO představuje PZ-01, nový elektronický ovladač
MODO, to je zdravotní sekce ASTREL s.r.l., společnost založená v roce 1987 v italské provincii Gorizia, zaměřující se na návrhy a výrobu elektronických ovládání na zakázku pro přední světové výrobce hydromasážních van, saun a multifunkčních sprch.
Journey od Dimension One - kruhová vířivka až pro pět osob
Dimension One nabízí novou kruhovou vířivku Journey, která díky zcela volně pojatému prostoru k sezení pojme až pět osob.Tento model je vybaven dvaceti výkonnými vodními tryskami a zcela novou, nastavitelnou protiproudovou tryskou. Je možné jej zapojit do klasické elektrické...
FLAG uvádí na trh novou mozaikovou fólii, která vás ohromí
Italský výrobce FLAG pokračuje ve výzkumu inovativních postupů a pravidelně přichází na mezinárodní trh s novými originálními výrobky. Na říjnovém veletrhu v Barceloně představil novou řadu mozaikových fólií Flagpool Mosaic.
BAZÉN S PŘELIVEM PROTEUS
Úspěch bazénů Proteus spočívá především ve známé technologii Myrtha – prefabrikované konstrukci z nerezových samonosných panelů za tepla laminovaných fólií z tuhého PVC (patentovaný postup Myrtha).
MATRIX Swimming pool panels
The swimming pool panels, distributed in France by Interplast
TOPWAVE
Topwave trims for automatically operated above ground safety pool covers
Spill Over Spa
The circular overflow spa by LATHAM
Astralpool rozšiřuje nabídku řady AP Signature
Společnost AstralPool nabízí pro rok 2009 v řadě APSignature čtyři novinky. Reflektor Led Jelly s vysokou svítivostí je možné zabudovat do jakéhokoliv typu bazénu. Oproti klasickým žárovkám má větší energetickou účinnost i stokrát vyšší životnost.
ROLL-ENERGY
Automatic cover with a submerged tube motor
WEDDING-Cake
Stairs without concrete forms
AstralPool představuje čerpadlo Victoria Dual Speed dva v jednom – ekologické a ekonomické zároveň
AstraPool přichází na trh s dvourychlostním čerpadlem Victoria Dual Speed, které uzpůsobuje rychlost proudění vody podle toho, co bazén skutečně potřebuje. Volba rychlosti umožňuje nastavit průtok a dobu provozu zařízení a může tak zaručit minimální spotřebu energie při...
Nová řada zařízení pro elektrolytickou úpravu vody ProMATIC a EcoSALT z dílny Monarch Pool Systems
Společnost Monarch Pool Systems, která již 33 let působí na trhu jako specialista a leader ve výrobě a distribuci zařízení pro elektrolýzu, uvádí v roce 2010 na evropský trh novou řadu zařízení ProMATIC a EcoSALT.
Společnost Ocea nabízí svým zákazníkům průhledné lamely bazénových žaluzií na př&a
Belgická společnost Aqua nabízí ve své široké odstínové nabídce průhledných a průsvitných lamel bazénových žaluzií Ocea i lamely „à la carte“. Společnost Aqua se neustále snaží o optimalizaci svých výrobků za použití nejnovějších technologií a může tak...
Automatické bazénové kryty s polykarbonátovými solárními lamelami
Belgický výrobce automatických bazénových krytů OASE používá při výrobě polykarbonátové solární lamely průsvitné modré barvy. Tento materiál nabízí oproti PVC tři výhody, díky kterým zaručuje lepší výsledky:
Palintest uvádí na trh dva nové ruční fotometry
Palintest přichází se dvěma novými profesionálními ručními fotometry: Pooltest 3 a Pooltest 6. Pooltest 3 je určen k testování klíčových parametrů sledovaných na evropském trhu s bazény: chloru (DPD), pH a kyseliny kyanurové. Pooltest 6 měří kromě výše uvedených...