Nejnovější zprávy pro profesionály v bazénu a lázních

Veletrh bazénů a vířivek bude probíhat od 25. do 27. února 2010 na boloňském výstavišti, které bylo vybráno pro konání největší italské výstavy technologií, designu, projektování a údržby veřejných i soukromých bazénů, termárií a vířivek.
Společnost Albion group, a.s, výrobce bazénů a zastřešení, uvádí na trh zn. BRILIX, kompletní řadu bazénového příslušenství. Řada produktů Brilix je distribuována s úspěchem po celé Evropě a v Severní a Jižní Americe.
Třetí ročník turnaje Vágner Cup v mini fotbale o putovní pohár, kterého se zúčastnilo 15 mužstev, probíhal po celý den. Vítězem se stala, tak jako i v minulém roce, firma Ekocis.
Rádi bychom Vás pozvali na mezinárodní veletrh bazénů Salón Piscina v Barceloně od 20 do 23 října, Hala 3, Stánek G768 !
Krásné zářijové počasí přineslo velké množství nových objednávek na stavbu bazénů. Sklady výrobců zařízení a doplňků se vyprázdnily a důvěra firem začíná opět nabírat vzestupnou tendenci.
Florim otevřel svou showroom v místě svého sídla ve Fioranu Modenese. Expozice se skládá z části Organizer a showroom je věnována značkám Floor Gres, Rex a Cerim. Roky výzkumu a vývoje výrobků Florim dopomohli spolu se systémem Organizer vytvořit inovativní prezentaci historie...
EuroSpaPoolNews.com připravuje tři zvláštní vydání věnované Španělsku, Německu a Itálii, ve kterých rozhodně nesmíte chybět. Zbývá vám však jen posledních několik dní, abyste se rozhodli! Obraťte se na nás a dozvíte se víc
Italská společnost Morilab New Srl vyvinula několik technologických postupů, které našly inovativní uplatnění v odvětví bazénů. Výsledkem těchto snah je Waterbright, zařízení pro úpravu vody, které vodu bazénu vyčistí natolik, že se jí můžete napít! Setkali jsme se s...
Počínaje letošním rokem bude italská společnost CEMI jedním z oficiálních sponzorů slavného italského fotbalového klubu Udinese Calcio. Sponzoring potrvá po další dva roky. Přední hráč na poli bazénů a vířivek se rozhodl přiblížit se světu sportu v oblasti, v níž...
Dne 13.6. proběhla valná hromada evropské asociace výrobců a dodavatelů zastřešení bazénu - IPC Team. Asociace má v současné době 31 členů, kteří aktivně prodávají ve 40 zemích Evropy, Asie a Ameriky.
Italská společnost A. Di Arcobaleno vybavila vyhřívaný bazén „G. Nannini“ vyráběný v ulici Lungarno Moro (Bellariva) ve Florencii teleskopickým zastřešením založeným na novém vysoce výkonném profilu ENERGY PLUS. Jedná se o inovační systém s 240 mm profilem umožňujícím...
PŘEDNÍ EVROPSKÝ VÝROBCE HYDROMASÁŽNÍCH SPA – ČESKÁ RODINNÁ SPOLEČNOST USSPA, OTEVŘELA DNE 29. 5. 2009 SVOU PRVNÍ VLASTNÍ ZAHRANIČNÍ POBOČKU – DCEŘINOU SPOLEČNOST USSPA HISPANIA.
Nedávno bylo mezi Antverpami a Bruselem otevřeno největší předváděcí centrum IPC Team v zemích Beneluxu.
Společnost Speck Pumpen uspořádala 9. května oslavy výročí 100 let její existence. V Norimberské Frankenhalle se sešlo na 1 600 hostů, aby se zúčastnili oslav s rodinou Speckovou a blízkými přáteli společnosti, mezi kterými byli pozvaní hosté z Jižní Afriky, Ameriky a...
UHE (Ulusal havuz Enstitüsü) – Asociace odborníků na bazény v Turecku je organizace, která vznikla 20. dubna 1995. Jejím posláním je hájit profesní zájmy asociace a informovat zúčastněné o ochraně životního prostředí před znečišťováním některými výrobky a v důsledku...
Mezinárodní veletrh saun a bazénů Aquanale 2009, který se bude konat od 28. do 31. října 2009 v Kolíně nad Rýnem, představí na 40 000 m² vystavovací plochy novinky ze světa solárií a SPA. Tento rok bude poprvé představen i speciální program věnovaný umělému opalování.
Po více než půlroce trvající rekonstrukci byl znovuotevřen showroom masážních bazénů prvního českého výrobce, společnosti USSPA. Showroom se nachází v sídle společnosti, tedy přímo v továrně, kde se luxusní masážní bazény nejen vyrábí, ale také vymýšlí, vyvíjí a...
Po úspěchu na lyonském veletrhu a na veletrhu v Las Vegas, které se konaly loni v listopadu, patří mezi hlavní novinky pro rok 2009 kryt Covana. Rostoucí úspěchy v Severní Americe vedly výrobce k rozhodnutí nabízet tento výrobek v Evropě.
Největší asociace výrobců a prodejců zastřešení bazénů a vířivých van přivítala mezi sebe nového ředitele. Stal se jim Andrej Dvořák a bude působit na pozici výkonného ředitele IPC Team.
Český výrobce lázní USSPA spouští zcela novou verzi internetových stránek. Jejich moderní, elegantní a zároveň dynamické pojetí umožňuje snadnější a jasnější orientaci.
Firma Bazény Desjoyaux, s.r.o., výhradní dovozce bazénů Desjoyaux (Francie) v České a Slovenské republice od roku 1992, s více než 4 000 konstrukcemi soukromých i veřejných bazénů, vás zve na stánky 2A1/2A2/2A6 na veletrh BAZÉNY 2009 v Letňanech v Praze.
SCP Europe otevírá nové oddělení pro vývoz. Toto bude mít za úkol spravovat a udržovat všechny kontakty, které si její evropské filiálky vytvořily mimo země, ve kterých již SCP působí – Spojeném království, Francii, Španělsku, Portugalsku a Itálii.
Americká společnost Hayward Industries koupila známého kanadského výrobce tepelných čerpadel Summit Pool Heaters a do konce roku 2009 počítá se začleněním jeho produktů do své obchodní a marketingové politiky.
V roce 2008 dosáhla italská společnost CEMI nebývalého úspěchu; bylo otevřeno "Eldorado" - největší italské centrum zaměřené na wellness, ozdravení a volný čas.
Společnost AstralPool, součást holdingu Fluidra, v říjnu slavnostně otevřela ve městě Szigetszentmiklos blízko Budapešti své nové sídlo. Do těchto prostor v průmyslové zóně Leshegy se Fluidra přestěhovala z předchozích budov na jihovýchodě Budapešti.
Majitelé nového luxusního hotelu "Las Playitas" na kanárském ostrově Fuerteventura oslovili společnost Solar-Ripp s požadavkem na ohřev 2 000 m² vody jejich plaveckého bazénu.
Koncept Swim Spa XL a Combi Spa s novou odlehčenou konstrukcí termokrytu opatřenou zvedacím mechanismem byl oceněn na Mezinárodním stavebním veletrhu v Brně.