Latham International (Pacific Pools, Kafko, Fort Wayne Pools), prin filiala sa europeană PPE, se întăreşte în Europa odată cu semnarea unui acord de distribuţie de panouri din polimeri Permalife, de 1,22 m şi 1,52 m, cu societatea lyoneză Polytropic. Acest acord confirmă dorinţa grupului Latham de a asigura un serviciu de proximitate pentru clienţii săi, în Europa şi nu numai.


De fapt, Polytropic stochează şi distribuie panouri Permalife pentru clienţii săi din antrepozitul său de la Chaponost, de lângă Lyon. Aceste panouri, printre cele mai vândute în lume, sunt uşor de instalat şi robuste. Ele beneficiază de o garanţie de 25 de ani în Europa.


Pe lângă panourile de 1,22m şi 1,52m, Polytropic propune noi panouri de tranziţie (vezi schema), care permit construcţia de piscine în pante compuse şi economii de costuri.

Panneaux Permalife
 

 


Oferta Polytropic va fi o adevărată încântare pentru instalatorii independenţi care sunt în căutarea unui partener, propunând proximitatea, serviciul în ansamblul său permiţându-le să-şi păstreze autonomia.


Pentru informaţii suplimentare, o puteţi contacta pe Magali Brault prin e-mail, la următoarea adresă: magalibrault@lathamint.com

 

 

logo Polytropic logo Permalife Pools