interbadinterbad 2014, který se bude konat v obchodním a výstavním centru ve Stuttgartu od 21. do 24. října 2014, nabídne v letošním roce první Evropský pool summit (EPS), jehož se zúčastní specialisté na bazény z celé Evropy.

 

Kromě inovací představených místními i zahraničními vystavovateli nabídne 65. kongres bazénových a koupelnových technologií navíc rozdělení do specializovaných konferencí, pojmenovaných „Veřejné koupele“, „Sauny“, „Fysioterapie“, „Personál pro bazény“, „Soukromé bazény“ a „Zvláštní události“.

 

conferenceKongres nabídne praktické znalosti pro provozovatele a vedoucí městských bazénů, majitele a vedoucí soukromě provozovaných bazénů, pro hotely, sauny a lázně, pro fyzioterapeuty, stejně jako pro výrobce bazénů a specialisty v oblasti prodeje plaveckých bazénů.

 

Spa business verlag povede na pódiu diskusi a informační rozhovory během 5. konference lázeňského trhu v prvních dvou dnech výstavy interbad 2014. Během výstavy interbad 2014 spa business verlag již potřetí předá ocenění Spa Business Award výjimečným lázeňským zařízením za mimořádnou péči a důležité inovace v následujících kategoriích: termální lázně/wellness, krása/wellness, zdraví/wellness, stravování/wellness, denní lázně, lázeňské destinace superior, nejlepší lázeňský terapeut/ka a organické/regionální/fair trade pokrmy a wellness.

 

Již se registrovalo 350 vystavovatelů včetně 10% nových dodavatelů. Cca 35% registrací dorazilo ze zahraničí včetně drobných dodavatelů z Velké Británie, České Republiky a Finska, kteří budou prezentovat své výrobky na příslušných stáncích.